Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 7 december 2019

Thema: 'Sint & Piet'

Afgelopen anderhalve week werkten we rond Sinterklaas en Zwarte Piet. 

De kleuters mochten zelf hun pietenmuts maken door te schilderen met grote veren,  toverden hun eigen foto om tot Sinterklaas, mochten in het poppenhuisje spelen als echte Pieten, konden samen met de kleuters van juf Hilde een pietenparcours bewandelen, ...

Op vrijdag hadden we allemaal ons schoentje gezet met een mooie tekening erbij. Wat was het spannend maandagmorgen... De kleuters moesten wel nog wat werken aangezien de gekke Pieten overal doorheen de klas letterkoekjes gestrooid hadden!

Helaas hadden we toen Sinterklaas en Zwarte Piet niet gezien.. Gelukkig kwam daar op woensdag verandering in. Toen kwam Sinterklaas bij ons op school langs en bracht hij maar liefst 20(!) werkpieten mee! De kleuters waren dan ook super flink geweest en juf hoefde geen traantjes weg te vegen :) 

Nadat de kleuters op woensdag hun zakje vol lekkers gekregen hadden vond de Sint dat de kleuters nog wat extra verdienden. Daardoor kwam hij op pakjesavond langs en konden wij op vrijdag ons nieuwe, leuke speelgoed bewonderen! 
De nieuwe puzzels en de doos met spullen om figuren ineen te stoppen bleven geen moment ongeroerd. 

Tot volgende jaar, Sinterklaas?Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2020 kan vanaf 7 maart 2022 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met eind februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo