Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 25 oktober 2019

Themaweek : "Met een boekje in een hoekje"

Deze week was het onze themaweek : 'Met een boekje in een hoekje".
Maandagmorgen mochten alle kinderen komen kijken naar een toneeltje over 'Het land van de grote woordfabriek'. Iedere klas kreeg als opdracht om hun mooiste woord creatief uit te werken.
Op woensdag gingen alle juffen en meesters in een andere klas een verhaal voorlezen. Vandaag vrijdag werd het slot van het toneel gespeeld en wisten de kinderen eindelijk of Florian het hartje van Siebelle kon veroveren. Alle klassen kwamen ook hun mooiste woord voorstellen.
Wie even in de buurt van de school is, kijk dan maar eens naar de prachtige kunstwerken die velen maakten met hun mooiste woord.
In de klas werkte iedereen op zijn/haar manier rond de themaweek. In het tweede leerjaar kregen de kinderen een hoekenwerk over allerlei boeken.Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo