Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 13 september 2019

Hallo ouders van de tweede klassers a.
De voorbije weken en komende week krijg ik, meester Seppe, de kans om de klas van Juf Nancy over te nemen en samen met haar een fantastisch schooljaar te starten.

De voorbije weken kwamen er al heel wat onderwerpen en leuke lessen aan bod in onze klas. De leerlingen die een verjaardagskalender maakten, interviews mochten afleggen, een muzikale snackbar mochten openen, kennis maakten met de zonnewijzer en het eerste lied van het jaar leerden zingen zijn maar enkele voorbeelden uit de drukke en boeiende eerste weken.

Samen met juf Nancy ben ik zeer benieuwd wat volgende week ons zal brengen. Er staat in ieder geval heel wat op de planning! Wij houden jullie op de hoogte!

Tot snel!

Meester Seppe en juf Nancy
Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo