Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 3 juli 2019

Einde van het schooljaar! Fijne vakantie!We sloten dit schooljaar af met een supertof feestje. Aan de hand van een muzikaal pak mochten we allerlei opdrachten uitvoeren. Met een drankje, een hapje en een geschenkje liep het schooljaar jammer genoeg veel te vroeg op zijn einde. Bedankt lieve schatten voor de mooie momenten samen. We zullen vele toffe momenten koesteren in ons hart. Bedankt ouders voor de fijne attenties en voor jullie vertrouwen dat jullie hebben in de Mariaschool. Tof om op zo'n manier een schooljaar te mogen eindigen. We wensen jullie allemaal een zonnige en deugddoende vakantie toe! Geniet er maar van!


Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2020 kan vanaf 7 maart 2022 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met eind februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo