Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 24 mei 2019

Mossertjes opnieuw druk in de weer.

Ja, ja, ook vandaag waren de Mossertjes weer goed aan het werk in onze schooltuin. Met man en macht werd er verder aan de serre gewerkt, de aarde op de berg werd los gemaakt en er werden grasmatten op gelegd (dank je wel  meester Chris hiervoor), de vogelhuisjes werden afgewerkt en vernist en de tomatenplantjes die we van Senne kregen werden geplant. (dank je wel mama en papa van Senne hiervoor) Onze Mossertjes verdienen een dikke pluim voor hun vele werk.
 Meester Jo ging ook nog even kijken hoe het met onze bijtjes gaat op school. En ja hoor, we kunnen super fier meedelen dat we een koningin hebben in onze bijenkast. ðŸ˜ƒ


Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2020 kan vanaf 7 maart 2022 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met eind februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo