Mogelijk gemaakt door Blogger.
maandag 21 januari 2019

Bezoek aan Imog


Vandaag brachten we met het tweede leerjaar een bezoek aan Imog. Na een uitleg op het containerpark zelf volgden we de weg van de vrachtwagens naar Imog. Daar gingen we ter plaatse kijken wat er precies met veel van ons afval gebeurt. Zo zagen we de grote kraan die al het restafval in de oven gooit, de plaats waar al het vuil toekomt, de sorteerband waar het afval vanuit de P+MD-zakken wordt gesorteerd. Daarna gingen we een kijkje nemen in de winkel. Ja hoor: grote recyclagefabrieken komen hier pakjes gesorteerd afval kopen om bv. auto's, fietsen, truien in fleece enz... van te maken. Bedankt ouders en grootouders voor het vervoer want zonder jullie was deze leerrijke uitstap niet mogelijk. 

Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo