Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 25 mei 2018

Geen warme maaltijd op school

Beste ouders,

Volgende week maandag 28, dinsdag 29 mei en woensdag 30 mei (ook woensdag niet, zie onderstaand communiqué, dit in tegenstelling tot wat niet in de brief van onze scholengemeenschap staat) zal onze traiteur nog GEEN warme maaltijden of soep leveren.

We vragen om zelf boterhammen mee te geven met uw kind(eren) als ze op school dienen te eten, waarvoor dank.

Indien uw kind tekenen zou hebben van koorts, misselijkheid en diarree, dan is het best om preventief een dokter te raadplegen en nadien de school te verwittigen.

-----------------------------------------------------------

Communiqué van de firma Esthio:

Beste directie, leerkrachten, leerlingen en ouders
Wij staan er op jullie persoonlijk te informeren over de problematiek die ontstaan is rond onze firma Esthio.  Vooreerst wensen wij onze oprechte excuses mee te geven aan allen die hierdoor in de problemen zijn gekomen.  
Reeds 40 jaar bereiden wij met de grootste zorg onze maaltijden en tot hier toe zonder enig probleem.  Wij hanteren dan ook de grootste voorzorgen betreffende HACCP en hygiënenormen.  Wij verkregen dit jaar een smiley van het FAVV en dit voor ons engagement betreffende ons beleid.  Wij hopen dan ook van harte dat een oorzaak voor deze problematiek gevonden wordt en geven daarbij onze volledige medewerking aan alle bevoegde instanties.
Uit voorzorg hebben wij ZELF beslist om tot donderdag geen maaltijden uit te leveren.

Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo