Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 23 februari 2018

Evacuatie: mededeling


Graag even deze mededeling: rond 14.30u werd in een klas een vreemde geur waargenomen. Uit voorzorg werd de evacuatie van de hele school gestart. De kinderen werden aanvankelijk naar het gebouw achteraan gebracht. Maar vanuit de noodcentrale werd gemeld dat we voor de veiligheid de perimeter groter moesten stellen. Omdat niet alle kinderen hun jas aanhadden, moesten de kinderen dus geëvacueerd worden naar het Spoor. Daar de school om 15u uit was, konden de ouders hun kinderen ophalen in het Spoor. Gelukkig werden nergens lekken gedetecteerd en werd de school opnieuw vrij gegeven na een grondige verluchting. De kinderen werden in groepjes en onder begeleiding van de hulpdiensten terug naar school gebracht.
Een grote dankjewel aan de brandweer en politie voor de grote hulp en het correct handelen! Ook een grote dank aan het personeel dat op de juiste manier gehandeld heeft, volgens de voorschriften en ervoor gezorgd heeft dat er nooit paniek uitbrak. Ook dank aan de leesouders voor de hulp bij de evacuatie, als ook de buren voor het spontaan aanbieden van hulp!
Het was koud om de evacuatie te houden, maar de veiligheid van iedereen ging nu eenmaal boven alles. Dank alvast voor jullie begrip!


Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo