Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 13 oktober 2017

Rimpelrock Festival (=grootoudersfeest)

Op donderdag 26 oktober is er ons Rimpelrock Festival (= grootoudersfeest) voor de grootouders van de kleuters. 
De vorige jaren was er geen controle op de inschrijvingen, maar dit jaar zijn we noodgedwongen om dat wel te doen. De jongste jaren hebben we telkens heel veel grootouders die tot bij ons willen komen en dat juichen we uiteraard toe! Als er echter mensen komen die niet ingeschreven zijn, dan raken we in de problemen zoals twee jaar geleden. We hadden toen voldoende stoelen volgens het aantal ingeschreven personen, maar in werkelijkheid bleek dat we er onvoldoende hadden en moesten we inderhaast improviseren. 
Daarom zullen we dit jaar strenger toekijken en mogen enkel de mensen binnen die vooraf ingeschreven zijn. Indien dit dus nog niet gebeurd is, dien je zeer dringend contact op te nemen met de klasleerkracht! 
Ouders worden ook omwille van het plaatsgebrek niet toegelaten als er minstens een grootouder kan gaan. Enkel als er geen grootouder kan gaan, mag iemand van de ouders aansluiten, omdat we toch graag zouden hebben dat er voor elk kind iemand aanwezig is. De deuren gaan zeker niet vroeger dan 13.15u open! De grootouders worden verwacht om 14u. Ingang voor iedereen via de hoofdingang, waar je eerst dient aan te melden voor de polsbandjes die op naam van het oudste kleinkind in het kleuter klaarliggen.

Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo